Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Δωρεάν μουσικό λογισμικό



Το Αudacity είναι ένα πρόγραμμα ηχογράφησης και επεξεργασίας ήχου. Στο πρόγραμμα μπορεί κανείς να ηχογραφήσει ζωντανά από ένα μικρόφωνο ή ένα μίκτη ή να ψηφιοποιήσει ηχογραφήσεις από κασέτες ή δίσκους. Μπορεί κανείς επίσης να αναπαράγει μουσικά αρχεία (WAV, AIFF, FLAC, MP3, WMA κλπ.) και να τα επεξεργαστεί με την χρήση διαφόρων μουσικών εφέ. Επίσης το πρόγραμμα προσφέρει και ηχητική ανάλυση οπτικοποιώντας τον ήχο με διάφορες μεθόδους.




Το MuseScore είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα σύνθεσης και επεξεργασίας μουσικού κειμένου για Windows, MacOS και Linux, βασισμένο στην αρχή WYSIWYG που προσφέρει μία δωρεάν εναλλακτική λύση αντί των αντίστοιχων εμπορικών προγραμμάτων όπως π.χ. το Sibelius και το Finale.







Το DarkWave Studio είναι ένα πλήρες μουσικό εργαστήριο για Windows. Περιλαμβάνει ένα εικονικό εργαστήριο, επεξεργασία σχεδίων (pattern editor) και διαδοχών (sequence editor), σύστημα ηχογράφησης και αρκετά ψηφιακά εφέ. Υποστηρίζει VST και VSTi plugins και συνεπώς μπορεί κανείς να προσθέσει επιπλέον εφέ (VST) και μουσικά όργανα (VSTi).






Περισσότερα δωρεάν προγράμματα ήχου μπορεί κανείς να βρει εδώ και εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου